Välkommen till Tärnabadet

tarnabadet-full-loggaTempererade Tärnabadet är det familjevänliga utflyktsmålet med 3 bassänger, stora grönytor för lek, solbad och picknick. 

Här finns även kiosk med godis, glass och läsk och enklare maträtter, bastu och omklädningsrum. Tärnabadet sysselsätter varje säsong flera ungdomar från trakten och är en av kommunens större ungdomsarbetsgivare. Tärnabadet ligger ett stenkast från riksväg 70 på Hustavägen 4 i Kumla kyrkby.
Tärnabadet har inga badvakter vilket medför att allt bad sker under eget ansvar.
 

Säsongen 2017

Badet är stängt för säsongen. Välkommen åter våren 2018!
 
Fel
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 42

Bygdeföreningen Tärnan!

Här finner du information om de verksamheter/projekt som Bygdeföreningen Tärnan driver.

Här finns också annan läsning kopplad till bygden runt Kumla, Tärna, Kila och Ransta. Bygdeföreningen Tärnan bildades 2003 och är en ekonomisk förening som verkar inom Kumla, Tärna och Kila församlingar.

Vårt största uppdrag är att driva det tempererade utomhusbadet Tärnabadet i Kumla kyrkby varje sommar. Därutöver driver vi frågan om cykelleder i södra delen av Sala kommun. Vi har också varit pådrivande i andra frågor, t ex verkat för att Sala kommun iordningställer kommunala villatomter i Kumla kyrkby.

Bli gärna medlem i vår förening och stöd utvecklingen i området!

  • Insats (engångsbelopp): 200:- per person
  • Därefter årsavgift 50:- per person.

Bygdeföreningen Tärnan är en ekonomisk förening där du första året som medlem betalar både en insats och en årsavgift, för närvarande 250:- per person. Därefter erläggs 50:- per år och person. Avgiften sätter du in på vårt Bankgiro 5590-2480. Kom ihåg att ange namn och adress så vi vet vem som betalat.

Som medlem har du 10% rabatt på Tärnabadets rabattkort, säsongskort och hyra av anläggningen. Gäller endast på ordinarie priser.